Logo Grup de Teatre Paranys
Logo Farsants Universals
Animació d'esdeveniments
Instagram Facebook YouTube WhatsApp

ANIMACIÓ D'ESDEVENIMENTS

Espectacle disponible CONTRACTAR

Visita i sopar al Castell

Després de fer una visita per totes les habitacions i racons del Castell ens disposem a fer un bon sopar medieval al seu acollidor menjador.

Mentrestant els comensals sopant els hi oferim una explicació de "com captenir-se a taula" per tal de fer-ho adequadament a l'època i tot seguit celebrem una "subhasta d'esclaus" intentant vendre a un bon preu algun dels visitants.

Imatges

Premsa

Sopars de la Patronal Metal·lúrgica

Hem fet gaudir al llarg de tres edicions als comensals del sopar de la patronal metal·lúrgica de la Catalunya central fent d’amfitrions durant tot l’acte.

En una ocasió rebíem als convidats vestits d'època i amb les nostres millors gales per tal d'adequar l'espai a principis del segle XX. El segon sopar que vàrem amenitzar ho vam fer posant-nos el mono de treball i convertint el menjador en un taller mecànic amb uns personatges un xic "tronats".

I en el tercer sopar ens vam tornar a transformar en personatges de principis el segle XX però aquest cop, gent del poble sense gaires recursos, de fet va ser-hi el capellà de la parròquia i tot.

Imatges

Premsa

Contractació Animació d'Esdeveniments

Si fa falta animar, presentar, conduir o dinamitzar qualsevol acte com pot ser un sopar, una trobada o mil i una coses, no ho dubteu, nosaltres estem preparats per fer-ho.

Només ens heu d'escriure o bé trucar-nos per telèfon i tot seguit ens posarem a treballar pensant què és el millor us podem oferir segons les vostres necessitats.

Per pressupost o més informació escriviu-nos un missatge o bé contacteu telefònicament.

CONTRACTAR

Aquesta web utilitza cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Estic d'acord
Més informació
Top