Logo Grup de Teatre Paranys
Logo Farsants Universals
Teatre al carrer
Instagram Facebook YouTube WhatsApp

TEATRE AL CARRER

Espectacle disponible CONTRACTAR

Família Pagesa

Avui baixem del poble a veure si podem casar a la filla amb algun "estaquirot" que tingui la bossa dels dinerons ben plena, també hem portat el germà "curtet" a passejar perquè l’hi toqui una mica l’aire, a veure si espavila.

Imatges

Família Pija

La dona ha volgut anar de compres per aquests llocs de Déu, quin poc glamour!!!!, Ja l'hi deia jo que millor agafar el jet privat i arribar-se fins a Paris, però ella: que no, que no i que no... vull anar a sentir al mig de tot el "populatxo". Quin desastre!!!!

Imatges

Nuskita Flowers

La nostra més gran artista ha parat a fer unes compres a un petit poblet que l'hi ha demanat de promocionar el seu comerç. La gent estava esperant la seva arribada amb una gran festa... i és que la Nuskita Flowers és l'ambaixadora de la moda de Catalunya.

Imatges

Vídeo

Figures del Pessebre

Les figuretes del pessebre s'han escapat i volten per les paradetes de la fira de Sta. Llúcia. El dimoni escuat les persegueix per portar-les a l'infern. Podrà l’àngel celestial enviar al dimoni a les calderes d'en Pere Botero?

Imatges

Vídeo

Contractació Teatre Carrer

Si voleu amenitzar qualsevol espectacle, sigui de carrer o interior nosaltres ens adaptem a tots els formats possibles, fem guionatge i interpretació i la nostra especialitat és la interacció amb el públic i el teatre d'improvisació. Un cop els personatges tenen el seu rol i personalitat pròpia dins el muntatge ens adaptem a les necessitats de cada moment.

Per pressupost o més informació escriviu-nos un missatge o bé contacteu telefònicament.

CONTRACTAR

Aquesta web utilitza cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Estic d'acord
Més informació
Top