Logo Grup de Teatre Paranys
Logo Farsants Universals
Visites teatralitzades
Instagram Facebook YouTube WhatsApp

VISITES TEATRALITZADES

Espectacle disponible CONTRACTAR

Embarrats

Ja és una tradició que els nostres personatges facin lloc a la Fira dels Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada.

Any rere any els podeu trobar per les fàbriques, voltant pels carrers o fins i tot a la processó.

I és que ningú es vol perdre aquesta bonica festa!!!

Imatges

Les dones també hi érem

3 Edicions d'itineraris dramatitzats per Manresa "LES DONES TAMBÉ HI ÉREM" dins els actes del dia Internacional de les dones.

Imatges

Premsa

El museu és una farsa

Ens transportem al segle XVII i entrem a les entranyes del Museu comarcal de Manresa.

Amb els camins marcats per espelmes, els personatges, de mica en mica, ens van mostrant i explicant els quadres i retaules que veurem per les antigues parets d'aquest edifici encantat...

Imatges

Visita a l'Estany

Els personatges ens porten a una visita guiada pel Centre de Visitants del municipi i per la Mina de desguàs, una obra d'enginyeria civil datada del segle XVIII i construïda pels mestres de cases Marià Terricabres, Josep Morató i Pere Calvet.

Aquesta construcció va suposar la millora d'una séquia d'aigua anterior i tenia la finalitat de dessecar l'estany d'aigua natural que hi havia en el gran prat adjacent amb l'objectiu d'evitar les epidèmies i les malalties contagioses que l'aigua estancada originava entre la població.

Imatges

Contractació Visites Teatralitzades

Si fa falta animar, presentar, conduir o dinamitzar una visita a un museu, una visita guiada o qualsevol altre tipus d'esdeveniment cultural o històric, no ho dubteu, nosaltres estem preparats per fer-ho.

Només ens heu d'escriure o bé trucar-nos per telèfon i tot seguit ens posarem a treballar pensant que és el millor us podem oferir segons les vostres necessitats.

Per pressupost o més informació escriviu-nos un missatge o bé contacteu telefònicament.

CONTRACTAR

Aquesta web utilitza cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Estic d'acord
Més informació
Top